نی‌ نی سایت

مرغ مجلسی به سبک شف طیبه: خلاصه 25 تجربه از نی نی سایت

مرغ مجلسی یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه ایرانی است که در مهمانی‌ها و مجالس حسابی می‌درخشد. دستور پخت‌های مختلفی برای این غذا وجود دارد، اما دستور شف طیبه همیشه مورد توجه بوده است. در این پست، 25 تجربه از کاربران نی نی سایت را در مورد پخت مرغ مجلسی به روش شف طیبه جمع‌آوری کرده‌ایم تا شما هم بتوانید یک مرغ مجلسی بی‌نظیر درست کنید.

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

این تجربیات شامل نکات مهم در مورد طعم، رنگ، بافت و روش پخت این غذای لذیذ هستند. با خواندن این نکات، می‌توانید از اشتباهات رایج جلوگیری کرده و یک مرغ مجلسی بی‌نقص و خوشمزه تهیه کنید.

  • 💥بهره‌گیری از زعفران دم کرده غلیظ، رنگ و عطر فوق‌العاده‌ای به مرغ می‌دهد.
  • 💥برای طعم بهتر، مرغ را حداقل یک ساعت قبل در پیاز، سیر و ادویه مزه‌دار کنید.
  • 💥تفت دادن مرغ قبل از پخت، باعث حفظ آبدار بودن آن می‌شود.
  • 💥اضافه کردن کمی رب انار ملس، طعم ترش و شیرین جذابی به مرغ می‌دهد.
  • 💥میزان شکر را بسته به ذائقه خود تنظیم کنید.
  • 💥برای داشتن سس غلیظ‌تر، کمی آرد را در روغن تفت دهید و به سس اضافه کنید.
  • 💥از حرارت ملایم برای پخت مرغ استفاده کنید تا کاملا مغزپخت شود.
  • 💥اضافه کردن آلو بخارا یا قیصی، طعم و ظاهر مرغ را دلچسب‌تر می‌کند.
  • 💥برای جلوگیری از خشک شدن مرغ، از فویل یا درب قابلمه استفاده کنید.
  • 💥در دقایق آخر پخت، درب قابلمه را بردارید تا سس کمی غلیظ‌تر شود.
  • 💥بهره‌گیری از آب مرغ به جای آب معمولی، طعم غنی‌تری به مرغ می‌دهد.
  • 💥می‌توانید از سبزیجات معطر مانند جعفری و گشنیز ساطوری شده در سس استفاده کنید.
  • 💥برای داشتن مرغ مجلسی براق، در انتهای پخت کمی کره روی آن بمالید.
  • 💥به جای رب گوجه فرنگی، می‌توانید از پوره گوجه فرنگی تازه استفاده کنید.
  • 💥برای طعم دودی، می‌توانید مرغ را روی زغال کبابی کنید و سپس در سس بپزید.
  • 💥بهره‌گیری از دارچین به مقدار کم، عطر و طعم دلپذیری به مرغ می‌دهد.
  • 💥برای داشتن مرغ مجلسی مجلسی‌تر، می‌توانید آن را با خلال پسته و بادام تزئین کنید.
  • 💥اضافه کردن کمی زرشک به سس، طعم ملس و خوشمزه‌ای به آن می‌دهد.
  • 💥مرغ را قبل از پخت با دستمال کاغذی خشک کنید تا بهتر سرخ شود.
  • 💥برای جلوگیری از له شدن مرغ، آن را بیش از حد نپزید.
  • 💥می‌توانید از آب پرتقال طبیعی برای طعم‌دار کردن سس استفاده کنید.
  • 💥بهره‌گیری از زردچوبه، علاوه بر رنگ، خواص زیادی نیز به مرغ می‌دهد.
  • 💥به جای روغن مایع، می‌توانید از روغن حیوانی برای سرخ کردن مرغ استفاده کنید.
  • 💥برای داشتن مرغ مجلسی رژیمی، می‌توانید آن را در فر بپزید.
  • 💥قبل از اضافه کردن رب گوجه فرنگی، آن را کمی تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته شود.

حتما نظرات و تجربیات خود را در مورد پخت این غذا با ما به اشتراک بگذارید!

نوش جان!




مرغ مجلسی شف طیبه: خلاصه تجربیات نی نی سایت (25 مورد)


مرغ مجلسی شف طیبه: خلاصه تجربیات نی نی سایت (25 مورد)

1. طعم ملس و رب انار

بسیاری از کاربران طعم ملس ناشی از رب انار رو نقطه قوت این دستور دونستن. بهره‌گیری از رب انار با کیفیت، تاثیر بسزایی در طعم نهایی داره. بعضی ها برای تعدیل ملس بودن، کمی شکر هم اضافه میکنن. میشه از ترکیب رب انار و رب آلوچه هم استفاده کرد. مقدار رب انار رو بر اساس ذائقه خودتون تنظیم کنید. آب انار هم برای طعم دهی پیشنهاد شده. مراقب باشید رب انار خیلی ترش نباشه.

2. پیاز فراوان و کاراملی

تفت دادن پیاز فراوون تا کاراملی شدن، برای طعم و لعاب سس خیلی مهمه. بعضی ها پیاز رو رنده می کنن و بعضی ها نگینی خرد می کنن. بهره‌گیری از پیاز داغ آماده، کیفیت غذا رو پایین میاره. پیازها باید کاملا نرم و طلایی بشن، نه اینکه بسوزن. میشه از پیاز سفید یا قرمز استفاده کرد. افزودن کمی زردچوبه به پیاز در حین تفت دادن، طعم بهتری میده. برای جلوگیری از سوختن پیاز، کمی آب بهش اضافه کنید.

3. تفت دادن مرغ و ادویه ها

تفت دادن مرغ قبل از پخت، باعث میشه ظاهر بهتری داشته باشه و طعم بهتری بگیره. از ادویه هایی مثل زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا استفاده کنید. بعضی ها از ادویه کاری هم استفاده میکنن. مرغ رو خیلی زیاد تفت ندید که سفت بشه. بعد از تفت دادن مرغ، اون رو از قابلمه خارج کنید و بعد پیازها رو تفت بدید. میشه مرغ رو با کمی روغن و زعفران مزه دار کرد و بعد تفت داد. نمک رو در این مرحله اضافه کنید.

4. زعفران و رنگ و عطر

زعفران یکی از اصلی ترین طعم دهنده های این غذاست. از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید. زعفران رو در اواخر پخت به غذا اضافه کنید تا عطرش حفظ بشه. میشه مرغ رو قبل از تفت دادن با زعفران مزه دار کرد. مقدار زعفران رو بر اساس سلیقه خودتون تنظیم کنید. برای رنگ بهتر، میتونید کمی رب گوجه فرنگی هم استفاده کنید. بعضی ها از رنگ خوراکی زرد استفاده میکنن (البته توصیه نمیشه).

نمایش بیشتر

‫2 دیدگاه ها

  1. مرغ رو اگه میخوای زعفرانش دربیاد بهتره بعد از اینکه آبپز شد یه کم روش زعفران حل شده بریزی و بذاری تو فر پنج دقیقه بمونه 😊

    یکی از اشتباهات رایج اینه که مرغ رو با حرارت زیاد میپزیم و خشک میشه. من یه بار عجله داشتم و حسابی خراب شد😂

    اگه رب انار ترشه میتونی یه کم عسل اضافه کنی تا ملس بشه ولی نه زیاد که شیرین بشه.

    آب مرغ خیلی فرق داره با آب معمولی تو طعم غذا. هرچی خسته کننده تر درست کنی خوشمزه تر میشه 🤭

    اگه پیاز رو خوب کاراملی نکنی سس غذا انگار یه چیزی کم داره. من معمولا بیست دقیقه وقت میذارم روش.

    مرغ را موقع سرخ کردن زیاد دستمالی نکن ورداری له میشه و شکلش خراب میشه. یه بار این کارو کردم شبیه حریره شده بود 😅

    زعفران نجومی نریزیم تو غذالا. یه کم کافیه که رنگ و بو بده نه اینکه طعم همه چیز رو بپوشونه.

    منم یه بار یادم رفت مرغ رو با حوله خشک کنم تا سرخش کنم. شد یه چیزی شبیه مرغ آبکی 🤦🏻‍♀️

    euuuu استفاده از کره تو آخر کار خیلی فرق میکنه. امتحان کردم نگو باغلاغ. اما اگه نخوای چرب بشه میتونی نریزی.

    ادویه زیاد هم مثل کم ادویه بد میشه. یه مرغ مجلسی که من درست کرده بودم از بس ادویه ریخته بودم همسایه ها فکر کردن داره کباب میشه 🤭

    فر را اگه میخوای استفاده کنی حواست باشه دمای زیادی نشه که حالت سوخته بگیره. مخصوصا تهش.

    رب گوجه رو حتما یه کم تو روغن تفت بدی. من یه بار این کارو نکردم مزه ترشی خامی میداد 🤢

    من از رب انار قرمز روشن استفاده میکنم. رب انارهای تیره بعضی وقتا مزه خوبی ندارن.

    پوست مرغ رو اگه بخوای زیبا دربیاد اول بذار خنک بشه بعد بکشیش بالا. من یه بار داغ داغ کشیدم پوستش اومد تو دستم😂

    ترکیب دارچین و زعفران هم خوشمزه است. اما دارچین نباید زیاد باشه.

  2. از ترکیب رب انار با عسل برای طعم ملسی که دل نمیسوزونه خیلی حال کردم، کاش یه مطلب کامل واسه تناسب مواد ترش و شیرین تو غذاها بذارین!

    مرغ رو با روغن حیوانی تفت دادم و دنیا دنیا عطر و طعم عوض شد، اگه میشه دستورهای دیگه با روغن حیوانی هم بگین…

    راستی این ترفند فویل کشیدن موقع پخت کارسازه، مرغم آبدار موند اما کاش نکات بیشتری درباره زمانبندی پخت مرغ میگفتین…

    خیلی دنبال دستوری با آلو بخارا میگشتم، اینجا پیدا کردم! اگه بشه مقدار دقیق آلو رو توضیح بدین ممنون میشم…

    زیاد شنیده بودم پیاز کاراملی سس رو خاص میکنه ولی اینجا فهمیدم چرا! میشه یه آموزش تصویری از مراحل کاراملی شدن پیاز بدین؟

    همون کمی آب پرتقال تو سس چه معجزه ای میکنه! کاش یه لیست از میوه هایی که میشه تو غذاها استفاده کرد بذارین…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا